Verspreide munten

Hoe kan ik een Crypto munt kopen?

Een munt

Stap 1

Aanmelden BTCDirect

Stap 2

Portemonnee

Stap 3

Handelsplatform

Stap 4

Betalen met Bitcoin

BTCdirect Cryptoplatform

BTCdirect is een broker in cryptocurrency dat de mogelijkheid biedt om verschillende soorten crypto valuta kunt kopen en verkopen. De crypto valuta die je kunt verkopen en verkopen zijn onder andere: Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH) en Ripple (XRP). De betaling is te voldoen via onder andere IDEAL, creditcard of door middel van een banktransactie.

 

Je kunt verschillende crypto valuta via BTCdirect kopen, verkopen of versturen. Bij BTCdirect is het niet mogelijk om de coins in jouw bezit verder te verhandelen. Hiervoor kun je terecht bij een van de andere cryptocurrency exchanges, zoals bijvoorbeeld de Binance Exchange of KuCoin.

 

BTCdirect staat binnen Europa bekend als een groter speler in de crypto sector. Het bedrijf is gevestigd in Nederland en valt zodoende dus onder de Nederlandse wet- en regelgeving. De hoofd bedrijfsvoering van BTC is dat zij grootschalig verschillende coins inkopen op internationale crypto exchanges. Vervolgens worden de ingekochte coins verkocht op het eigen platform.

BTCdirect inloggen

De BTCdirect log in is vrij eenvoudig te voldoen. BTC direct biedt de mogelijkheid voor handelaars om tot €100,- verificatie vrij te handelen. Dit houdt dus in dat je zonder geïdentificeerd te hoeven worden kunt overgaan tot het kopen of verkopen van de verschillende crypto’s dat BTCdirect aanbiedt.

 

Heb je interesse om grotere bedragen dan €100,- te gaan verhandelen? Dan dien je, je van te voren registeren en geldt er een identificatieplicht. Deze identificatieplicht is in werking gesteld om frauduleuze transacties tegen te gaan. In Nederland is de wetgeving zo, dat de koper moet worden gecontroleerd alvorens een bestelling kan worden geplaatst. Alleen zo is de verkopende partij er zeker van met wie er zaken wordt gedaan.

 

Wanneer de verificatie van jou account is voldaan, heb je een dag limiet tot €2500. Wil je graag hogere bedragen aan Bitcoin kopen op BTCdirect? Dan biedt BTCdirect je de mogelijkheid om je account te upgraden. Voor een upgrade van je account dien je de blauwe balk te volgen en naar ‘limiet’ te gaan.

Hier kun je vervolgens de stappen volgen voor het upgraden van jou account.

©2021 by WesterlingSolutions

the Netherlands